Adatfeltöltés a CORE-ba

Kérdés: Szükséges-e az új ajánlatkérőnek a KBEJ-be regisztrálnia ahhoz, hogy feltölthessen a CORE-ba adatokat? Van-e lehetőség meghatalmazni külső szakértőt a CORE-ba való feltöltéssel?
Részlet a válaszából: […]

Igen, a CORE-feltöltéshez szükséges KBEJ-regisztráció, melyet az ajánlatkérőnek kell saját nevében megtennie. Adatellenőrzést követően néhány napon belül be tud az ajánlatkérő lépni, majd adhat külső szakértőnek jogosultságot.

[…]
Tovább a válaszhoz Válaszadás: 2020. március 4.

Adatfeltöltés visszaigazolásának hiánya

Kérdés: Mi történik, ha nem érkezik visszaigazolás az EKR-be történő feltöltésről?
Részlet a válaszából: […] Véleményük szerint az elektronikus közbeszerzés részletes szabályairól szóló 424/2017. Korm. rendelet 12. §-ának (1) bekezdésében jelzett visszaigazolás elsősorban ahhoz szükséges, hogy az ajánlatkérő igazolni tudja, mikor töltötte fel az információt az EKR-be. Ennek...[…]
Tovább a válaszhoz Válaszadás: 2018. április 11.

Közbeszerzési terv adattartalma és feltöltése

Kérdés: Az új közbeszerzési terv tartalma túlzottan részletes. Van-e lehetőség az eltérésre és annak más formátumban történő feltöltésére, ahol egyes sorokat összevonva adjuk meg a becsült értéket?
Részlet a válaszából: […] Az elektronikus közbeszerzés részletes szabályairól szóló 424/2017. Korm. rendelet, eltérve a Kbt. szabályaitól, nagyon pontosan meghatározza az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben megjelenítésre kerülő közbeszerzési terv minimális adattartalmát az alábbiak szerint.Az...[…]
Tovább a válaszhoz Válaszadás: 2018. április 11.