Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

3 találat a megadott adatfeltöltés tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdéseket időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

1. találat: Adatfeltöltés a CORE-ba

Kérdés: Szükséges-e az új ajánlatkérőnek a KBEJ-be regisztrálnia ahhoz, hogy feltölthessen a CORE-ba adatokat? Van-e lehetőség meghatalmazni külső szakértőt a CORE-ba való feltöltéssel?
Részlet a válaszból: […]melyet az ajánlatkérőnek kell saját nevében megtennie. Adatellenőrzést követően néhány napon belül be tud az ajánlatkérő
A kérdésre adott teljes válasz megjelenítéséhez válasszon a jobb oldali lehetőségek közül,
az Így olvashatja a teljes választ...
...ha előfizetőnk jelentkezzen be felhasználónevének és jelszavának megadásával
illetve
...ha látogató elküldjük e-mailen önnek a választ, ekkor munkhelyi e-mail címének megadásával indíthatja el a folyamatot*
* ingyenes választ évente csak egyszer küldünk.[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2020. március 4.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 4488
Kapcsolódó tárgyszavak: , ,

2. találat: Közbeszerzési terv adattartalma és feltöltése

Kérdés: Az új közbeszerzési terv tartalma túlzottan részletes. Van-e lehetőség az eltérésre és annak más formátumban történő feltöltésére, ahol egyes sorokat összevonva adjuk meg a becsült értéket?
Részlet a válaszból: […]ajánlatkérő. Mivel soronként kell jelenleg feltölteni a közbeszerzési tervet, ezért kevés innovációra van lehetőség az adatfelvitel során.A Korm. rendelet 7. §-ának (5) bekezdése szerint az ajánlatkérő a Kbt. 42. §-ának (1) bekezdése szerinti közbeszerzési terv minimális adattartalmaként az EKR-ben megadja:- a közbeszerzés tárgyát,- a közbeszerzés tervezett mennyiségét,- a közbeszerzésre irányadó eljárási rendet,- a tervezett eljárás fajtáját,- az eljárás megindításának tervezett időpontját, és- a szerződés teljesítésének várható időpontját - a)-f) pontok.Fentiek egyben azt is jelentik, hogy a Korm. rendelet előírása nem változtatja meg a Kbt. 42. § (1) bekezdése alapján fennálló, azt a kötelezettséget, mely továbbra is az 5. § (1) bekezdése szerinti ajánlatkérők számára áll fenn.A Kbt. 42. §-ának (1)[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2018. április 11.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 4153
Kapcsolódó tárgyszavak: , ,

3. találat: Adatfeltöltés visszaigazolásának hiánya

Kérdés: Mi történik, ha nem érkezik visszaigazolás az EKR-be történő feltöltésről?
Részlet a válaszból: […]töltötték volna fel, emiatt feltöltése újra szükséges. Amennyiben ez nem történik meg, úgy az EKR-ben követhető módon ellenőrizhető, hogy feltöltötték-e, hiszen a Korm. rendelet 4. §-a értelmében az EKR-ben biztosítani kell azt, hogy az információk továbbítása, cseréje és tárolása olyan módon történjen, hogy az igazolja azok megváltoztathatatlanságát és letagadhatatlanságát.Az előző bekezdésben hivatkozott rendelkezés szerint az elektronikusan megküldött dokumentum beérkezésének tényéről az EKR - valamint ahol a rendelet lehetővé teszi, az alkalmazott más informatikai rendszer - haladéktalanul automatikus elektronikus visszaigazolást küld.[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2018. április 11.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 4151
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: , , , ,