Keresés eredménye

2 találat a megadott adatfeltöltés tárgyszóra
Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdéseket időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!
1. találat: Közbeszerzési terv adattartalma és feltöltése
Kérdés: Az új közbeszerzési terv tartalma túlzottan részletes. Van-e lehetőség az eltérésre és annak más formátumban történő feltöltésére, ahol egyes sorokat összevonva adjuk meg a becsült értéket?
Részlet a válaszból: […]során.A Korm. rendelet 7. §-ának (5) bekezdése szerint az ajánlatkérő a Kbt. 42. §-ának (1) bekezdése szerinti közbeszerzési terv minimális adattartalmaként az EKR-ben megadja:- a közbeszerzés tárgyát,- a közbeszerzés tervezett mennyiségét,- a közbeszerzésre irányadó eljárási rendet,- a tervezett eljárás fajtáját,- az eljárás megindításának tervezett időpontját, és- a szerződés teljesítésének várható időpontját - a)-f) pontok.Fentiek egyben azt is jelentik, hogy a Korm. rendelet előírása nem változtatja meg a Kbt. 42. § (1) bekezdése alapján[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2018. április 11.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 4153
Kapcsolódó tárgyszavak: , ,
2. találat: Adatfeltöltés visszaigazolásának hiánya
Kérdés: Mi történik, ha nem érkezik visszaigazolás az EKR-be történő feltöltésről?
Részlet a válaszból: […]követhető módon ellenőrizhető, hogy feltöltötték-e, hiszen a Korm. rendelet 4. §-a értelmében az EKR-ben biztosítani kell azt, hogy az információk továbbítása, cseréje és tárolása olyan módon történjen, hogy az igazolja azok megváltoztathatatlanságát és letagadhatatlanságát.Az előző bekezdésben hivatkozott rendelkezés szerint az elektronikusan megküldött dokumentum beérkezésének tényéről az EKR - valamint ahol a rendelet lehetővé[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2018. április 11.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 4151
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: , ,