Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott ajánlat érvénytelenítése tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: Közbeszerzési eljárás érvénytelenítése

Kérdés: Érvényteleníteni kell-e az eljárást, ha a beérkezett ajánlatok között vannak olyanok is, amelyek átlépik a nemzeti értékhatárt - és ezek közül való az, amelyik megnyeri a pályázatot -, illetve ha mindegyik pályázat átlépi azt?
Részlet a válaszból: […]kerülnek meghirdetésre, ami azt is jelenti, hogy az adott eljárásrendben irányadó értékhatárok a benyújtott ajánlatok szempontjából is irányadóak. Ha tehát egyszerű eljárásként került lefolytatásra a közbeszerzési eljárás, ez azt jelenti, hogy az ajánlati árak felső korlátját az adott közbeszerzési tárgyra irányadó nemzeti értékhatár jelenti. Azt az ajánlatot, amely a nemzeti értékhatárt eléri vagy meghaladja, az érvénytelenségi rendelkezések közül, a Kbt. 88. § (1) bekezdés f) pontja szerint érvénytelennek kell minősíteni. E jogszabályhely szerint az ajánlat érvénytelen, ha egyéb módon nem felel meg az ajánlati[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2008. május 13.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 1590
Kapcsolódó tárgyszavak:
Kapcsolódó összes tárgyszó: