Keresés eredménye

4 találat a megadott ajánlat javítása tárgyszóra
Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdéseket időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!
1. találat: Ajánlat hibájának javítása benyújtás előtt
Kérdés: Az összefűzött ajánlatban hibát találtunk még a benyújtás előtt. Szét kell bontanuk az ajánlatot és újrafűzni, vagy lehetőség van a hiba javítására? Ha igen, mi ennek a módja, formája?
Részlet a válaszból: […]összefűzni, akkor a hibás megjegyzést, információt töröljék áthúzással, és mellette adja meg az ajánlattevő a helyes információt. A törlés és az információmegadás mellett szerepeljen, hogy ki végezte név szerint a javítást, legyen ott a kézjegye, valamint a javítás dátuma.Javasolható[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2015. augusztus 19.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 3687
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
2. találat: Hibajavítás összefűzött ajánlat esetén
Kérdés: Ha hibát akarunk kijavítani az ajánlatban, de nincs időnk újra összeállítani azt, hogyan, milyen formában van lehetőség a már összefűzött ajánlatban a hiba kijavítására?
Részlet a válaszból: […]hogy a formai hiánypótlást a bontást követően azonnal megkezdje.A közbeszerzési törvény 74. § (1) bekezdésének e) pontja értelmében az ajánlat vagy a részvételi jelentkezés érvénytelen, ha egyéb módon nem felel meg az ajánlati, ajánlattételi vagy részvételi felhívásban és a dokumentációban, valamint a jogszabályokban meghatározott feltételeknek,[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2013. július 24.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 3214
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
3. találat: Ajánlati elemek korrekciója
Kérdés: Milyen mértékű, illetve mi lehet az az ajánlati elemekre vonatkozó hiba, hiányosság, amely hiánypótlás, felvilágosításkérés eredményeként még javítható, módosítható az ajánlatban?
Részlet a válaszból: […]törvény 67. §-ának (7) bekezdése értelmében a hiánypótlás nem eredményezheti sem a 2. § (1)-(4) bekezdésében foglalt alapelvek megsértését, és nem járhat az ajánlati kötöttség megsértésével, azaz a beszerzés tárgyára vagy a szerződés feltételeire adott tartalmi ajánlat módosításával sem - a) és b) pontok.A (8) bekezdés értelmében azonban a hiánypótlás során lehetőség nyílik az ajánlatban előforduló olyan nem jelentős, egyedi részletkérdésre vonatkozó hiba javítására, amelynek változása a teljes ajánlati árat vagy annak értékelés alá eső részösszegét, az ajánlattevők közötti verseny eredményét és[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2013. június 19.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 3188
Kapcsolódó tárgyszavak:
4. találat: Ajánlatkérő által javítható tételek az ajánlatban
Kérdés: Melyek azok a tételek egy ajánlatban, melyeket az ajánlatkérő javíthat? Kell-e a javításokról tájékoztatni ajánlattevőket?
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2011. június 6.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 2690