Keresés eredménye

2 találat a megadott ajánlat nyilvánosságra hozatala tárgyszóra
Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdéseket időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!
1. találat: Szerződés részét képező ajánlat nyilvánosságra hozatala, feltöltése
Kérdés: Ha a közbeszerzési eljárás eredményeként megkötött szerződés szövege úgy rendelkezik, hogy a nyertes ajánlattevő ajánlata elválaszthatatlan része a szerződésnek, akkor a szerződés nyilvánossága alapján az ajánlat üzleti titok keretében nem védett részét is nyilvánosságra kell hozni? Fel kell tölteni a szerződéssel együtt a Hatóság adatbázisába, illetve, például közérdekű adatigénylés keretében, a megkért szerződéssel együtt meg kell küldeni az igénylő részére?
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2018. január 10.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 4107
Kapcsolódó tárgyszavak:
2. találat: Nyertes pályázó ajánlatának elküldése a kérelmezőnek
Kérdés: Közbeszerzési eljárás eredményhirdetését követően betekintésre hivatkozva az ajánlatkérő elektronikus úton elküldte a nyertes pályázó ajánlatát a kérelmezőnek. Az ajánlatkérő jogszerűen járt el, amikor átadta, illetve elküldte a nyertes pályázó ajánlatát?
Részlet a válaszból: […]hogy elektronikus formában bármely ajánlattevő ajánlatát más rendelkezésére bocsátja az ajánlatkérő. Ezért hívják iratbetekintésnek, nem iratmegküldésnek. A fentiekben jelzett gyakorlat sajnálatos módon gyakori, legyen szó megküldésről, vagy akár ajánlatok fénymásolásáról. Az alábbiakban idézett szabály egyértelműen fizikai megjelenésről és betekintésről szól, melyet munka­időben kell teljesíteni. Az eredményhirdetéskor és azt követően nem lehet üzleti titokra való hivatkozással olyan adat nyilvánosságra hozatalát korlátozni vagy megtiltani, amely a Kbt. 73. §-a (2)-(3) bekezdésének körébe tartozik, illetve amelyet az ajánlat elbírálása során - döntése[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2011. június 6.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 2699
Kapcsolódó összes tárgyszó: ,