Keresés eredménye

4 találat a megadott alkalmazott tárgyszóra
Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdéseket időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!
1. találat: Alkalmazott besorolása az új Kbt.-ben
Kérdés: Olvastuk az új közbeszerzési törvényt. Jól értelmezzük, hogy az új szabályozás szerint az alkalmazott is alvállalkozónak minősül?
Részlet a válaszból: […]kérdéshez kötődő - definíciók a 2011. évi CVIII. tv. alapján az alábbiak. Alvállalkozó az a gazdasági szereplő, aki (amely) a közbeszerzési eljárás eredményeként megkötött szerződés teljesítésében az ajánlattevő által bevontan közvetlenül vesz részt, kivéve - azon gazdasági szereplőt, amely tevékenységét kizárólagos jog alapján végzi, - a szerződés teljesítéséhez igénybe venni kívánt gyártót, forgalmazót, alkatrész- vagy alapanyag-szállítót, - építési beruházás esetén az építőanyag-szállítót. Gazdasági szereplőnek minősül bármely természetes személy, jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság,[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2011. október 10.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 2795
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
2. találat: Munkavállaló mint hivatalos közbeszerzési tanácsadó
Kérdés: Valamely, a közbeszerzési törvény alanyi hatálya alá tartozó szervezet munkavállalója lehet-e ugyanezen szervezet hivatalos közbeszerzési tanácsadója?
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2005. augusztus 22.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 754
3. találat: Saját alkalmazásban álló szakember mint alkalmassági feltétel
Kérdés: Hogyan kell értelmezni, ha az ajánlatkérő alkalmassági feltételként "saját alkalmazásban álló" szakemberek végzettségének igazolását kéri?
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2005. augusztus 22.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 743
Kapcsolódó tárgyszavak: , ,
4. találat: Saját alkalmazásban álló szakemberek végzettségének igazolása
Kérdés: Hogyan kell értelmezni, ha az ajánlatkérő alkalmassági feltételként "saját alkalmazásban" álló szakemberek végzettségének igazolását kéri?
Részlet a válaszból: […]bekezdésébe ütközik, hiszen nem biztosítja az esélyegyenlőséget az ajánlattevő számára, mivel a tevékenységben e megfogalmazás szerint nem vehető igénybe alvállalkozó, hanem saját alkalmazásban álló szakemberek bevonására van lehetőség. Amennyiben ehhez következményt nem fűz, azaz csupán a cég általános szakmai színvonalának megítéléséhez[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2005. június 20.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 683