Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott államháztartás tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: Államháztartás alrendszereihez tartozó szervezetek bejelentési kötelezettsége

Kérdés: A Magyar Államkincstár szabályozásának megfelelően a mindenkori közbeszerzési értékhatárokat elérő beszerzések esetében a szerződéskötést követően a kötelezettségvállalásokat egyedileg be kell jelenteni az illetékes fiók részére. A 2 millió forintot meghaladó összes beszerzésre érvényes a kötelezettség?
Részlet a válaszból: […]központi költségvetésben önálló fejezettel rendelkező országos hatáskörű és egyéb szervek, továbbá más, fejezeti jogosítványokkal felhatalmazott szervek és személyek, valamint a felügyeletük alá tartozó költségvetési szervek; helyi önkormányzatok és helyi kisebbségi önkormányzatok, valamint a felügyeletük alá tartozó költségvetési szervek; elkülönített állami pénzalapok és azok kezelői; a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai és a társadalombiztosítási költségvetési szervek; vagyonkezelő szervezetek; országos kisebbségi önkormányzatok és az országos kisebbségi önkormányzati költségvetési szervek stb.) köteles a Kbt. hatálya alá tartozó, a tárgyévben saját költségvetési előirányzatai terhére megvalósuló Kbt.-ben meghatározott egyedi értékhatárt elérő dologi és intézményi felhalmozási kiadásokat terhelő kötelezettségvállalásait egyedileg bejelenteni a Kincstári Vagyoni Igazgatósághoz a kormányrendelet 14. számú mellékletében meghatározott formában, a kötelezettségvállalást követő 5 munkanapon belül. (A teljesség kedvéért utalunk arra, hogy a kormányrendelet felhatalmazása alapján a fentiek szerinti bejelentést a kötelezettségvállalásra jogosult és ellenjegyzője írja alá. Ha pedig a bejelentett kötelezettségvállalásban változás történik, akkor a költségvetési szerv azt a rendelet 15. számú mellékletében meghatározott formában jelenti be az igazgatóság részére.) Tekintettel arra, hogy az egyszerű eljárás szabályozása[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2004. november 29.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 386
Kapcsolódó tárgyszavak: , ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: , ,