Keresés eredménye

2 találat a megadott anyacég tárgyszóra
Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdéseket időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!
1. találat: Uniós anyavállalat mint referenciaszolgáltató
Kérdés: Amennyiben az ajánlatkérő az alkalmassági feltételek között meghatározott számú és értékű referenciát vár el, és az új alapítású cég ajánlattevő a kiírás feltételeit ezért nem tudja teljesíteni, alkalmatlannak minősíthető-e, ha referenciaként az Európai Unió valamely tagállamában honos anyavállalata referenciájával teljesíti az alkalmassági feltételeket?
Részlet a válaszból: […]semmilyen formában nem szerepelne az adott közbeszerzési eljárásban, tehát mutatóit abban referenciaként benyújtani sem lehet. Jogszerűen minősítheti alkalmatlannak az ajánlatkérő azt a jelentkezőt, aki/amely egy - az adott eljárás tekintetében - teljesen kívülálló szervezet referenciáit csatolja be alkalmassága igazolására. A fentiekhez kapcsolódó, korábban feltett kérdés volt, hogy a leányvállalat felléphet-e ajánlattevői (részvételre jelentkezői,[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2005. március 7.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 515
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
2. találat: Anyacég referenciájának felhasználása
Kérdés: A 100 százalékban külföldi tulajdonú ajánlattevő becsatolhatja-e ajánlatába az anyacég referenciáját? Elfogadható-e ez az igazolási mód?
Részlet a válaszból: […]referencia), ebben az esetben elfogadható a kérdésben felvetett igazolási mód. Azonban, ha az ajánlattevő se nem ajánlattevőként, se nem alvállalkozóként csatolja az anyacég referenciáját, úgy azt igazolásként elfogadni nem lehet, hiszen gyakorlatilag egy független cég tevékenységének eredményét értékelné ezáltal[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2005. január 24.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 454
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: ,