Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott cégjog tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: Cégjogi szabályok alkalmazása a közbeszerzésben

Kérdés: Az egyéni vállalkozónak nincs aláírási címpéldánya. Miért kell arról rendelkezni a dokumentációban, hogy nem kell csatolnia az aláírási címpéldányt? Ehhez kapcsolódva nem lenne elvárható az ajánlatkérőktől az egységes gyakorlat a hatályos cégjogi előírások területén? Például elektronikus dokumentumok "kezelése", annak másolata tekintetében?
Részlet a válaszból: […]érdemes elmélyedniük az informatikai jog alapjaiban. Az elektronikus dokumentum akárhányszor másolható, annak tulajdonságai megmaradnak, igaz, elektronikus formában. Azaz akár érthető így is az ajánlatkérő előírása, melynek során nem tett különbséget papíralapú és elektronikus dokumentum között. Érdemes tehát tisztában lennie a papír és elektronikus dokumentumok közötti átjárhatósággal, melyet a 2001. évi XXXV. törvény és végrehajtási rendeletei szabályoznak. A törvény 4. §-ának (8) bekezdése[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2010. március 16.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 2270
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: ,