Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott elektronikus forma tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: A papír alapú Közbeszerzési Értesítő megszüntetésének ellentmondásossága

Kérdés: Véleményük szerint nem ellentmondásos-e az, hogy a Közbeszerzések Tanácsa meg akarja szüntetni az Értesítő papír alapú változatát? Nem kerülnek-e hátrányos helyzetbe az internettel nem rendelkező ajánlattevők?
Részlet a válaszból: […]hivatkozik, azaz a TED-re (Tenders Electronic Daily). Az Európai Unió Hivatalos Lapjait tartalmazó adatbázis valóban csak elektronikusan jelenik meg, és az európai gyakorlat is az elektronikus úton való megjelenésre korlátozódik EU-szinten, tagállami szinten pedig szintén ez a tendencia figyelhető meg. A döntés összességében előremutató, ugyanakkor a TED szolgáltatásai - például többféle keresőmegoldás - mindmáig hiányoznak a hazai hivatalos honlap szolgáltatásai közül. Annak reményében, hogy mi is fokozatosan gazdagabbak lehetünk egy, a mainál használhatóbb honlappal, nem tartjuk a csak elektronikus megjelentetést versenyhátrányt okozó megoldásnak. Azaz az alapelvi sérelem abban a helyzetben nem[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2006. december 18.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 1203
Kapcsolódó tárgyszavak: , ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: , ,