Elektronikus hirdetményfeladással szembeni követelmények

Kérdés: Mit jelent, hogyan teljesül az elektronikus hirdetményfeladás a gyakorlatban? Elegendő, ha a hirdetményt a mintán szereplő e-mail címre továbbítjuk?
Részlet a válaszából: […] A 2/2006. IM rendelet külön felhívja a figyelmet arra, hogya hirdetménynek a minták fejlécén szereplő e-mail címre (hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu)történő eljuttatása önmagában még nem jelenti a hirdetmény elektronikus útontörténő feladását. A hirdetmények elektronikus...[…]
Tovább a válaszhoz Válaszadás: 2006. december 18.

Párhuzamos hirdetményfeladás

Kérdés: Amennyiben feladtuk elektronikusan a hirdetményt, akkor mellette javasolt-e faxon is elküldeni azt?
Részlet a válaszából: […]

Csak abban az esetben javasolt a hirdetmény megküldése az elektronikus út mellett telafaxon is, amennyiben erre külön kérés érkezik. Amennyiben ajánlatkérő tapasztalatai, szokásai alapján faxon is el szeretné küldeni, javasolt mindezt előre jelezni.

 

[…]
Tovább a válaszhoz Válaszadás: 2006. augusztus 14.

Több részre tett ajánlat jelölése elektronikus hirdetményfeladásnál

Kérdés: Gyakorlati kérdésem lenne az elektronikus hirdetményfeladással kapcsolatban. Van egy olyan pontja a hirdetményeknek, hogy egy részre, több részre vagy minden részre lehet ajánlatot tenni. Ebből a hirdetményminta mindig csak az egyiket engedi beikszelni. Az a kérdésem, hogyha azt szeretné az ajánlatkérő, hogy több részajánlat esetén egy részre is, minden részre is és valamennyi részre is lehessen ajánlatot tenni, tehát bárki bármire tehessen ajánlatot, akkor ilyenkor mi a helyes válasz?
Részlet a válaszából: […] A kérdés életszerű, hiszen a leglogikusabb lépést nem engedia rendszer ebben az esetben. Más megoldás híján az egyéb információk között vanlehetőség feltüntetni, hogyan érti a válaszadó a "minden részre" választ. Adokumentációban pedig javasoljuk minél részletesebben...[…]
Tovább a válaszhoz Válaszadás: 2006. augusztus 14.