Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott eljárási határidő tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: Eljárási határidők döntőbizottsági eljárásban

Kérdés: Van-e az érdemi döntésre a döntőbizottságnak határideje? Mit tehet a kérelmező, ha 2 hónap után sem kap határozatot az ügyben?
Részlet a válaszból: […]A Közbeszerzési Döntőbizottság hatáskörébe tartozik a közbeszerzési eljárás alapján megkötött szerződésnek a törvénybe ütköző módosítása vagy teljesítése miatt indult eljárás lefolytatása is. A Közbeszerzési Döntőbizottság - az általános szabály szerint - az eljárás megindításától számított tizenöt napon belül köteles az eljárást befejezni akkor, ha az ügyben nem tart tárgyalást. Amennyiben azonban a Közbeszerzési Döntőbizottság az ügyben tárgyalást tartott, úgy az eljárás megindításától számított harminc napon belül köteles - főszabály szerint - az eljárást befejezni. E határidő legfeljebb tíz nappal meghosszabbítható, a meghosszabbításról legkésőbb az előzőekben említett határidő lejárta napján kell értesíteni azokat, akiket az eljárás megindításáról is értesítettek. Abban az esetben azonban, ha az ügy tárgya a közbeszerzési eljárás alapján megkötött szerződésnek a törvénybe ütköző módosítása vagy teljesítése, akkor a Közbeszerzési Döntőbizottság - az előzőekben ismertetett általános szabálytól eltérően - az eljárás megindításától számított hatvan napon belül köteles az eljárást befejezni. Ebben az esetben is van lehetőség az eljárási határidő[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2006. május 22.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 1018
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: ,