Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott eljárások száma tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: Adott közbeszerzési tárgy vonatkozásában kiírható eljárások száma

Kérdés: Adott közbeszerzési tárgy vonatkozásában két eljárás zárult eredménytelenül. Kiírható ezt követően még egy vagy több eljárás, illetve egy adott közbeszerzésre van-e határ a meghirdetett - kiírt - eljárásokat tekintve? Továbbá a kérdés szerinti esetben van-e szabályozás arra, hogy ugyanazon eljárásfajták nem alkalmazhatók több alkalommal ugyanarra a közbeszerzésre?
Részlet a válaszból: […]eljárást kell lefolytatnia, akkor ez a kötelezettsége sikertelenség - azaz több eredménytelen eljárás - esetén is fennmarad. A közbeszerzési eljárások közül az ajánlatkérő szabadon választja a nyílt, illetve meghívásos eljárást, tárgyalásos eljárást pedig csak a Kbt.-ben meghatározott esetekben alkalmazhat. Ilyenkor azon kell az ajánlatkérőnek elgondolkodnia, hogy mi is okozza a sikertelenséget. A gyakorlatban számos esetben beigazolódott, hogy az eljárás eredménytelenségét okozhatja például[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2009. január 12.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 1830
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: ,