Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott építészeti-műszaki tervezés tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: Eljárás egyéb tervezői feladatokra

Kérdés: Helyesen járunk-e el, ha a kötelezően lefolytatandó tervpályázati eljárás körén kívül eső egyéb tervezési feladatokra (útépítési, közműkiváltási, villanyenergia tervezési feladatai) a közbeszerzési eljárást a szolgáltatásokra érvényes előírások szerint folytatjuk le?
Részlet a válaszból: […]felsorolt tervezési feladatok ugyanakkor érintik az idézett kormányrendelet tárgyi hatályát, mivel a Kbt. 1. §-ának (1) bekezdése értelmében tervpályázatnak minősül az építészeti-műszaki tervjavaslat, továbbá terület- és településrendezési, valamint egyéb jogszabályokban meghatározott tervjavaslatok összevetésére és rangsorolására alkalmas tervezési versenyforma. A kérdésben felsorolt feladatok építészeti-műszaki tervezés keretei közé sorolhatók, és amennyiben az építési beruházás tárgya nem tartozik az Épkör-tv. 2. §-ának 18. pontja szerinti sajátos[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2005. január 10.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 423
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: ,