Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

2 találat a megadott munkaviszony tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdéseket időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

1. találat: Munkaviszonyban nem álló szakember státusza

Kérdés: Milyen formában jelölje meg az ajánlattevő azt a szakembert, akit majd munkavállalóként fog foglalkoztatni, de most még nem veszi fel, hiszen még nem nyerte meg a projektet? Ez az érv azonban nem elegendő az ajánlatkérőnek, és kéri a szakember státuszának azonosítását. Nem világos számunkra, hogy pontosan mit jelent ez.
Részlet a válaszból: […]alátámaszt. Ennek értelmében, ha az ajánlattevő valamely, az alkalmasság igazolásához szükséges szakembert munkaviszonyban kívánja alkalmazni, azonban az ajánlattétel időpontjában a munkaviszony még nem áll fenn, az ajánlattevő az adott szakembert kapacitást nyújtó szervezetként köteles bemutatni, és a szakembernek meg kell felelnie a kapacitást nyújtó szervezet bevonásával kapcsolatos előírásoknak.Nincs akadálya annak, hogy a magánszemély kapacitást biztosító szervezetként kerüljön megjelölésre. Az elektronikus[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2021. október 13.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 4778

2. találat: Munkaviszony és közbeszerzési gyakorlat kapcsolata

Kérdés: 2001. szeptember hónaptól munkaköri kötelezettségeim körébe tartozott a közbeszerzési eljárások lefolytatása. Eddig mindössze két eljárásban vettem részt, 2005. június 1-jétől viszont nyugállományba vonulok. A hároméves közbeszerzési gyakorlatba pontosan mi számít bele? Van-e mód a hiányzó gyakorlat megszerzésére a munkaviszony megszűnését követően?
Részlet a válaszból: […]feltételeknek. Megvalósul a gyakorlat, s bekerül a hivatalos közbeszerzési tanácsadók névjegyzékébe a kérelmező, ha a kérelem benyújtásának időpontjáig terjedő időtartam alatt, bármely, összesen három év során, összesen legalább 20 közbeszerzési eljárással kapcsolatban szerezte meg közbeszerzési gyakorlatát és ebből legalább 10 közbeszerzési eljárás előkészítésében is részt vett. Ennek számítása és igazolásának gyakorlata most alakul, nem véletlen, hogy jelenleg kevesebb mint 30 hivatalos közbeszerzési tanácsadó szerepel a Közbeszerzések Tanácsa tanácsadókat tartalmazó listáján. Továbbmenve, a kérelmező közbeszerzési gyakorlatát azon szervezet (személy) által kiadott és aláírt igazolással igazolhatja, amelynek eljárásában részt vett. Az igazolásnak tartalmaznia kell mindazokat az adatokat, amelyek alapján megállapítható, hogy a kérelmező eleget tesz a vonatkozó IM rendelet követelményeinek. Pontosan utána kell tehát nézni a lebonyolított eljárásoknak, ennek[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2005. február 7.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 474
Kapcsolódó tárgyszavak: ,