Keresés eredménye

2 találat a megadott ajánlás tárgyszóra
Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdéseket időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!
1. találat: Tanácsi útmutatók
Kérdés: Az új törvény szerint már csak útmutatót adhat ki a Tanács. Mi lesz a régi anyagokkal, melyeknek nem útmutató a nevük?
Részlet a válaszból: […]mely ajánlások tarthatók fenn, illetve mely ajánlások visszavonása szükséges. Tehát nem von vissza minden korábbi ajánlást, hanem annak egy része továbbra is hatályban marad. Mindezek alapján a Kbt.-módosítás által nem érintett ajánlásokat hatályában továbbra is fenntartja, azok a Közbeszerzések Tanácsa honlapján az Ajánlások, tájékoztatók, útmutatók/A Tanács ajánlásai menüpontban továbbra is elérhetők. Ezek az ajánlások az alábbiak: - 2/2004. számú módosított ajánlás az összességében legelőnyösebb ajánlat kiválasztása esetén alkalmazható módszerekről és az ajánlatok elbírálásáról; - 3/2004. ajánlás a Kbt. hatálybalépése előtt kötött szerződésekről; - 2/2006. számú ajánlás a Kbt. 29. § (1) bekezdés f) pontjában foglalt kivételi esetről; -[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2009. július 27.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 2033
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
2. találat: Szakmai kamara által ajánlott díj a kirívóan alacsony ár megállapításánál
Kérdés: A mérnöki kamara által ajánlott mérnöki díjnál alacsonyabban vállalt ár kirívóan alacsonynak minősül-e?
Részlet a válaszból: […]ajánlati elemekre vonatkozóan; - az ajánlatkérő figyelembe veheti az olyan objektív alapú indoklást, amely különösen a gyártási folyamat, az építési beruházás, illetőleg a szolgáltatásnyújtás módszerének gazdaságosságára, a választott műszaki megoldásra, a teljesítésnek az ajánlattevő számára kivételesen előnyös körülményeire, vagy az ajánlattevő által ajánlott áru, építési beruházás, illetőleg szolgáltatás eredetiségére, az építési beruházás, szolgáltatásnyújtás vagy árubeszerzés teljesítésének helyén hatályos munkavédelmi rendelkezéseknek és munkafeltételeknek való megfelelésre, vagy az ajánlattevőnek állami támogatások megszerzésére való lehetőségére vonatkozik; - az ajánlatkérő köteles érvénytelennek nyilvánítani az ajánlatot,[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2008. június 2.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 1607
Kapcsolódó tárgyszavak: , ,