Keresés eredménye

2 találat a megadott ajánlat értékelése tárgyszóra
Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdéseket időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!
1. találat: Ajánlatok műszaki szempontú értékelése
Kérdés: Van-e törvényi lehetőség az ajánlatkérő által az eljárásra összeállított dokumentációk - például a közbeszerzési törvény 48. §-ának (3) bekezdése szerinti műszaki megfelelőség - értékelésére, illetve a megfelelőség mindenkori biztosítására?
Részlet a válaszból: […]ajánlatát elkészíteni. Ezért az ajánlat műszaki tartalmának értékelésére nem a törvény 48. §-ának (3) bekezdése, hanem a 71. §-ának alábbi szabálya irány­adó. A Kbt. 71. §-ának (4) bekezdése értelmében a (3) bekezdés a) pontja szerinti részszempontokat az ajánlatkérőnek az alábbi követelményeknek megfelelően kell meghatároznia: - a részszempontok körében nem értékelhető az ajánlattevő szerződés teljesítéséhez szükséges 55. § (1) bekezdése szerinti alkalmassága; - a részszempontok között mindig meg kell adni az ellenszolgáltatás mértékének részszempontját; - a részszempontoknak mennyiségi vagy szakmai szempontok alapján értékelhető tényezőkön kell alapulniuk, a közbeszerzés tárgyával, a szerződés lényeges feltételeivel kell kapcsolatban állniuk[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2012. március 19.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 2933
Kapcsolódó tárgyszavak:
2. találat: Ajánlattevő "felülvállalása"
Kérdés: Mi a megoldás abban az esetben, ha a garanciális időszak maximálisan 60 hónapban volt megállapítva, de az egyik ajánlattevő 75 hónapot vállalt? Ki kell zárnom az eljárásból?
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2008. január 28.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 1520
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: ,