Keresés eredménye

3 találat a megadott ajánlati felhívás tartalma tárgyszóra
Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdéseket időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!
1. találat: Dokumentum szerkezetének megváltoztathatósága keretmegállapodásos eljárásban
Kérdés: Ha az ajánlatkérő katalógust kért be, de a katalógus felépítése változik, és keretmegállapodásos eljárásban vagyunk, akkor van-e lehetőség a katalógus felépítésén változtatni az esetben, amikor az ajánlatkérő újraversenyeztet?
Részlet a válaszból: […]kell benyújtani, vagy hogy az ajánlattevőnek elektronikus katalógust kell csatolnia az ajánlatához.A 109. § (3) bekezdése értelmében, ha az ajánlatokat elektronikus katalógus formájában kell benyújtani, az ajánlatkérő köteles:- ezt az eljárást megindító felhívásban vagy - ha előzetes tájékoztatót alkalmaz eljárást meghirdető felhívásként - a közvetlen részvételi felhívásban közölni;- a közbeszerzési dokumentumokban feltüntetni a külön kormányrendelet szerinti, az elektronikus katalógus formátumával, a felhasznált elektronikus eszközökkel és a csatlakozás műszaki szabályaival és leírásával kapcsolatos valamennyi szükséges információt.A 109. § (5) bekezdésének rendelkezése értelmében ha az ajánlatok elektronikus katalógusok formájában történő benyújtását követően[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2017. szeptember 6.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 4054
2. találat: Ajánlatkérő kötelezése az ajánlattevő által
Kérdés: Kötelező-e a becsült értéket és a fedezetet megadni az eljárást megindító felhívásban? Az ajánlattevő arra szólít fel informálisan, hogy az egyértelmű tájékoztatás érdekében közöljem vele ezeket az adatokat. Megtehetem-e, és kötelezhet-e engem az ajánlattevő a nyilvánosságra hozatalra?
Részlet a válaszból: […]nem zárják ki, hogy a becsült értékre és a szerződés teljesítéséhez rendelkezésre álló anyagi fedezet összegére vonatkozó adatokat az ajánlatkérő az e bekezdésben foglalt időpontokat megelőzően is az ajánlattevők vagy részvételre jelentkezők rendelkezésére bocsássa.Ennek megfelelően tehát a legkésőbbi időpont, mikor az ajánlatkérő a fedezetet és a becsült értéket köteles közölni, az az ajánlatok bontásának megkezdése. Amennyiben ezt elmulasztja, a jogsértés nem reparálható. Sajátos az elektronikus aukció esete, amelynek lefolytatásánál nincs lehetőség a bontáskor történő adatismertetésre, hanem a 257/2007. kormányrendelet értelmében az árlejtés lezárását követően kötelező legkésőbb ismertetni - rendelet 18. § (2) bekezdésének f) pontja.Fentiek tehát azt az[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2014. április 9.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 3390
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
3. találat: Ajánlati felhívás és dokumentáció ellentéte
Kérdés: Mi a teendő akkor, ha az ajánlati felhívás tartalma nem egyezik meg a dokumentációban foglaltakkal?
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2008. október 13.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 1726
Kapcsolódó tárgyszavak: ,