Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott ajánlattételi kiírás tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: Ajánlattételi kiírás módja

Kérdés: Árvízvédekezés során a költségvetési szerv helyre kívánja állítani a megrongálódott védműveit. A helyreállítás nem tűr halasztást, de az ehhez szükséges forrás még nem áll rendelkezésre. Miként történhet ebben a helyzetben az ajánlattételi kiírás?
Részlet a válaszból: […]meg, következésképpen a Kbt. 99. §-ának (3) bekezdése értelmében az ajánlatkérő mentesül a szerződés megkötésének kötelezettsége alól. [A Kbt. 99. §-ának (3) bekezdése szerint az ajánlatkérő a 91. § szerinti szervezettel (személlyel) - azaz a nyertes ajánlattevővel - szemben csak abban az esetben mentesül a szerződés megkötésének kötelezettsége alól, ha az eredményhirdetést követően - általa előre nem látható és elháríthatatlan ok következtében - beállott lényeges körülmény miatt a szerződés megkötésére vagy teljesítésére nem képes.] Tisztább a helyzet, amennyiben a költségvetési szerv támogatásra irányuló igényt nyújtott be, vagy fog benyújtani, hiszen ebben az esetben a Kbt. 48. §-ának (2) bekezdése értelmében - amennyiben az ajánlati felhívásban azt az ajánlatkérő[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2005. február 7.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 477
Kapcsolódó tárgyszavak:
Kapcsolódó összes tárgyszó: