Keresés eredménye

A találat a megadott alkalmazás tárgyszóra
Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!
A találat: Eljárástípusok alkalmazása a gyakorlatban
Kérdés: Az egyes eljárástípusok alkalmazásának szabályai (mikor, mely esetekben tárgyalásos, meghívásos, egyszerű, egyszerűsített, gyorsított) nem teljesen egyértelműek. Milyen feltételek mellett alkalmazhatók a felsorolt eljárásfajták?
Részlet a válaszból: […]a hirdetménnyel indulóra nincsenek külön törvényi feltételek; - az egyszerű eljárás a kis értékű beszerzésekre alkalmazandó eljárás. Ez azt jelenti, hogy a nemzeti értékhatárt el nem érő beszerzésekre az általános ajánlatkérők a törvény Negyedik részében részletezett szabályok (Kbt. 299. és 300. §-ai) szerint kötelesek egyszerű közbeszerzési eljárást lefolytatni; - egyszerűsített eljárást a törvény 4. számú mellékletében felsorolt szolgáltatásokra kell alkalmazni; - gyorsított eljárást az általános ajánlatkérők alkalmazhatnak a sürgős beszerzéseikre akkor, ha meghívásos vagy hirdetménnyel induló tárgyalásos eljárást kívánnak lefolytatni. [A sürgősség szabályai (Kbt. 136. §-a) változtak, ennek megfelelően a módosítás lehetővé teszi a gyorsított eljárás[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2006. február 27.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 922
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: ,