Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

2 találat a megadott bankszámla tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdéseket időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

1. találat: Pénzintézeti igazolás szükségessége megszűnt bankszámla vonatkozásában

Kérdés: Banki igazolást kell csatolnom attól a pénzintézettől, melynél a számlám a felhívás dátumánál hat hónappal korábban megszűnt?
Részlet a válaszból: […]hogy a megelőző kétéves időszakra vonatkozóan, az összes bankszámlája tekintetében csatoljon pénzintézeti igazolást az ajánlattevő, akkor a megszűnt bankszámlákra is be kell szerezni az igazolásokat. Amennyiben csak az "élő" bankszámlákra vonatkozóan támasztott az ajánlatkérő ilyen elvárást, akkor a menet közben megszűntekről elegendő az ajánlattevőnek nyilatkoznia. Amennyiben nincs erre vonatkozóan konkrét[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2015. január 14.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 3561

2. találat: Igazolási-nyilatkozattételi kötelezettség külföldi bankszámla esetén

Kérdés: Külföldi bankszámlaszámot pénzügyes kollégáim szerint sem a cégbírósághoz, sem az APEH-hoz nem kell bejelenteni. Amennyiben a pénzügyi alkalmasságot pénzintézeti igazolással kell alátámasztani, a külföldi bankszámlaszámokat (pénzforgalmi számlákat) fel kell-e tüntetnünk a bankszámlaszámainkról szóló nyilatkozatunkon, és be kell-e hozzá szereznünk a külföldi pénzintézet igazolását?
Részlet a válaszból: […]adatot az OCCR csak a banktól fogad el, ajánlattevőtől nem, az információ nyújtására azonban csak a hazai székhelyű bankok kötelezhetők. A hazai székhelyű bank tehát közvetlenül jelenti a megnyitást és a megszűnést is a cégbíróság felé, melynek nyilvántartásában a külföldi bank nem szerepel. Ennek ellenére, mivel a külföldi bank az ajánlattevő számlavezetője, ezért nyilatkoznia kell róla, és igazolást is kell hoznia a banktól. Amennyiben az ajánlattevőnek[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2009. november 30.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 2142
Kapcsolódó tárgyszavak: , ,