Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott bejelentkezés tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: Bejelentkezés a központosított közbeszerzési rendszerbe

Kérdés: A 125/1996. Korm. rendelet szerint a központosított közbeszerzési rendszerbe intézményünk korábban már bejelentkezett. Meg kell-e újból küldeni a 168/2004. Korm. rendeletben rögzített 3. számú mellékletet?
Részlet a válaszból: […]megküldésével kötelesek bejelentkezni a központosított közbeszerzési rendszerbe. A központi beszerző szervezet e bejelentkezést visszaigazolja. (Intézmény a 168/2004 Korm. rendelet előírása alapján a központi közbeszerzési rendszer hatálya alá tartozó, valamint az e rendelet szerint a központosított közbeszerzési rendszerhez önként csatlakozó, kiemelt termékbeszerzést megvalósító szervezet.) A 168/2004 Korm. rendelet záró (hatályba léptető) rendelkezései között, a 30. § (2) bekezdésében találhatjuk meg azt az előírást, amely szerint a rendeletben meghatározott kötelezettségeket első alkalommal a rendelet hatálybalépését követő 90 napon belül kell teljesíteni. A fentiekből pedig - véleményünk szerint - egyértelmű, hogy a korábban már nyilvántartásba vett (regisztrált) intézményeknek a fenti határidőn belül, a rendelet 3. számú[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2004. június 28.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 142
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: ,