Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott békéltetői névjegyzék tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: Törlés a békéltetői névjegyzékből

Kérdés: Milyen módon és milyen eljárással törölhető a névjegyzékből a békéltető? Van-e jogorvoslati lehetőség a törlésről hozott határozat ellen?
Részlet a válaszból: […]szakértelemmel és legalább hároméves közbeszerzési gyakorlattal rendelkezik); a Kbt. 354. §-ának (2) bekezdése szerinti valamely kizáró ok bekövetkezik (azaz ha a békéltető a polgári jog szabályai szerint cselekvőképtelenné vagy korlátozottan cselekvőképessé, büntetett előéletűvé válik; közbeszerzési biztos, illetve a Közbeszerzések Tanácsának tagja lesz; a békéltetői feladatainak ellátására tartósan képtelenné válik (ilyenkor szükség szerint a békéltetőt a törlést megelőzően a Közbeszerzések Tanácsa meghallgathatja); a békéltetői megbízatás időtartama lejárt; békéltetői kötelezettségeit megszegi, vagy azoknak nem tesz eleget; lemond békéltetői megbízatásáról; meghalt. A Közbeszerzések Tanácsa a törlésről indokolással ellátott határozattal dönt, amely határozat kézhezvételét követően a békéltető köteles haladéktalanul a folyamatban levő békéltetési eljárást megszüntetni és a felekkel elszámolni. A Közbeszerzések Tanácsának a fentiek szerinti, törlésről hozott határozata ellen fellebbezésnek nincs helye, de a kérelmező, illetőleg az érintett békéltető - a lemondás esetének kivételével[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2004. augusztus 23.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 233
Kapcsolódó tárgyszavak:
Kapcsolódó összes tárgyszó: