Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott elektronikus hirdetménykezelés tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: Elektronikus hirdetménykezelő rendszer "fejlődése"

Kérdés: Az elektronikus hirdetménykezelő rendszer mikor fogja kezelni a határozatlan idejű szerződést ott, ahol határidőket kell a hirdetményben feltüntetni? Mikor lesz megoldva, hogy a dátumok vagy legalább az évszám begépelhető legyen, mert jelenleg például egy 3 évvel ezelőtti időpontot 36 visszalépéssel (vissza nyilacskák) lehet rögzíteni? Mikor fogja tudni az ajánlatkérő elektronikus rendszerén is megjelentetni a megbízott által elektronikusan feladott hirdetményt (ajánlatkérő e-mail értesítése mellett)?
Részlet a válaszból: […]nemzeti hirdetménymintáink bonyolult módon képezik le az EU-s hirdetménymintákat - azaz nem lesz lehetőség a SIMAP-on közvetlenül kitölteni hirdetményeinket -, addig saját hazai megoldásunkat folyamatosan javítgatni kell. A hibákat igyekeznek kiküszöbölni, de ennek feltétele, hogy a Közbeszerzések Tanácsa közvetlenül értesüljön a problémákról. Természetesen a Közbeszerzési Levelek is tolmácsolja a megjelenő igényeket a Tanácsnak. Az első két kérdés tehát egyelőre megoldatlan. A harmadik kérdés azonban továbblép, és már arra a kommunikációs hiányosságra utal, ami miatt az ajánlatkérőknek folyamatosan figyelniük kell hirdetményeik megjelenését, ha a kérdést megfelelően értelmezzük. Ebben a formában már az a hirdetménykeresési hiányosság is kapcsolódik a kérdéshez, ami a honlapon jelenleg színvonaltalanul működik. Ezek a kereshetőségre vonatkozó problémák, illetve az ajánlatkérő értesítésével kapcsolatos igények szorosan összefüggnek. A[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2007. augusztus 27.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 1396
Kapcsolódó tárgyszavak:
Kapcsolódó összes tárgyszó: