Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott előminősített cég tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: Előminősített cég mint ajánlattevő

Kérdés: Független mérnöki szakértői tevékenység kapcsán az előminősített cég (az előminősítést egy konkrét időszakra, szakterületre, de nem konkrét beruházásra kapta meg) indulhat-e az előminősítési rendszer időtartama alatt az ajánlatkérő által kiírt - az előminősített cég előminősítését érintő szakterületén - ajánlatoknál ajánlattevőként?
Részlet a válaszból: […]meg kell adni kötelezően az előminősítési rendszer célját és az adott időtartam alatt tervezett közbeszerzések tárgyának leírását. A 15/2004. IM rendelet 18. számú melléklete II.1.2. pontja is egyértelműen kötelezővé teszi az előminősítési rendszer tárgyának meghatározását. Előbbiek értelmében tehát érdemes megvizsgálni az előminősítési rendszer kialakítását és esetleges pontosítását. Amennyiben az eljárás nem az előminősítési rendszer része, az ajánlattevő aktív[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2004. december 13.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 405
Kapcsolódó tárgyszavak:
Kapcsolódó összes tárgyszó: