Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott helyesbítés tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: Helyesbítés iránti kérelem

Kérdés: Mi a teendő, ha a Közbeszerzési Értesítőben megjelent hirdetmény tartalma eltér a kérelmező által közzétenni kért hirdetmény tartalmától?
Részlet a válaszból: […]helyesbítést tesz közzé. A helyesbítési kérelemnek tartalmaznia kell a közzétett hirdetmény nyilvántartási számát; a hirdetmény közzétételének napját; a hirdetmény azon pontját, amely eltérő tartalommal jelent meg; a hirdetmény érintett pontjának helyes szövegét, továbbá a helyesbítési kérelem feladásának napját is. A helyesbítést a Szerkesztőbizottság a lehető legrövidebb időn belül közzéteszi abban az esetben, ha a kérelem a hirdetményben megadott ajánlattételi határidő, illetőleg részvételi határidő lejárta előtt a Szerkesztőbizottsághoz megérkezett és az megalapozott. Amennyiben a helyesbítési kérelem nem megalapozott, a Szerkesztőbizottság a helyesbítést nem teszi közzé, ha pedig csak részben megalapozott, a helyesbítést kizárólag e rész tekintetében[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2004. június 1.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 80
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: ,