Keresés eredménye

A találat a megadott adatvédelem tárgyszóra
Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!
A találat: Adatvédelmi szempontok a közbeszerzésben
Kérdés: A Kbt. 81. §-ának (5) bekezdése úgy rendelkezik, hogy az ajánlatkérő az ajánlatokat kizárólag azok elbírálására használhatja fel. Az adatvédelmi törvényre hivatkozva közérdekű adatként ki kell-e adni külső személynek az ajánlatokat, az elbírálás folyamatában született dokumentumokat (jegyzőkönyvek, bírálati lapok)?
Részlet a válaszból: […]október 1-jétől a közbeszerzési tervet, valamint éves statisztikai összegzés, és közbeszerzési eljárásonként csoportosítva pedig vagy saját honlapján, vagy annak hiányában a Közbeszerzések Tanácsa honlapján kell közzétenni 5 munkanapon belül - a közbeszerzési eljárást megindító hirdetményt, - az eljárás eredményéről vagy eredménytelenségéről szóló tájékoztatót, - a szerződés megkötéséről szóló tájékoztatót tartalmazó hirdetményt, - a szerződés módosításáról, teljesítéséről szóló tájékoztatót tartalmazó hirdetményt, - az előzetes összesített tájékoztatót, illetve időszakos előzetes összesített tájékoztatót tartalmazó hirdetményt, - egyéb, a módosításban jelölt hirdetményeket, - az ellenszolgáltatás teljesítésével kapcsolatos[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2009. február 2.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 1840
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: ,