Keresés eredménye

A találat a megadott ajánlat adattartalma tárgyszóra
Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!
A találat: Adatközlés teljesítésben személyesen részt vevők vonatkozásában
Kérdés: Mely esetekben szükséges/indokolt előírni, hogy a teljesítésben személyesen részt vevők nevét, képzettségét ajánlattevőnek közölnie kell ajánlatában?
Részlet a válaszból: […]szükséges feltételek mértékéig lehet előírni. Tehát ajánlattevőnek egyedileg kell eldöntenie, hogy az eljárást megindító hirdetményt megtámadja-e a versenykorlátozó, túlzott alkalmassági kritérium előírása miatt. A jogorvoslati határidők vonatkozásában kérdezőnk figyelmébe ajánljuk a Kbt. következő rendelkezéseit. Kérelmet nyújthat be az ajánlatkérő, az olyan ajánlattevő, részvételre jelentkező vagy egyéb érdekelt (azaz kérelmező), akinek jogát vagy jogos érdekét az e törvénybe ütköző tevékenység vagy mulasztás sérti vagy veszélyezteti. A kérelem a jogsértés megtörténtétől számított tizenöt napon belül, a közbeszerzési eljárást lezáró jogsértő döntés esetében pedig az eredményhirdetéstől számított nyolc napon belül nyújtható be. Ha a[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2009. november 30.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 2161
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: ,