Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott ajánlati adatlap tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: Ajánlati adatlap kötelező alkalmazása

Kérdés: Előírhatja-e azt az ajánlatkérő, hogy az ajánlati árat kizárólag az "Ajánlati adatlap" táblázatának kitöltésével kéri megadni? (Ez számunkra technikailag sokkal nehezebb, mintha a saját sémánkat alkalmaznánk. Az adatlap mintája egyébként része a dokumentációnak.)
Részlet a válaszból: […]teszi. Utóbbi esetben a hiánypótlás engedélyezésétől függően az ajánlat érvénytelenségéhez is vezethet a saját séma alkalmazása. Táblázat kitöltése során éppen ezért érdemes kérni - amennyiben az ajánlatkérő nem gondolt rá - kitölthető formában elektronikus úton is a sémát. A pdf formátum ebben az esetben nem megfelelő, melyet érdemes az ajánlatkérő tudomására hozni, tekintettel arra, hogy a pdf kiterjesztésű dokumentumba nem lehet beleírni, így saját verzió készítése válhat szükségessé, amennyiben az ajánlatkérő nem bocsátja rendelkezésre más formátumban - esetünkben - a táblázatot. Ha az ajánlatot elektronikusan is kéri az ajánlatkérő, érdemes[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2008. szeptember 22.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 1703
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: ,