Keresés eredménye

2 találat a megadott ajánlati minta tárgyszóra
Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdéseket időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!
1. találat: Minta ajánlatok összeállításához
Kérdés: Tudnak-e esetleg általánosan elfogadható összeállítási útmutatót adni egy ajánlat összeállítására, vagy ezt a felhívás és a dokumentáció szerint tegyék az ajánlattevők? Esetleg vannak általánosítható elvek?
Részlet a válaszból: […]ellenszolgáltatásra. Az ajánlattevőknek a fenti általános szabály, valamint a Kbt. 70-73. §-aiban foglaltak szerint kell ajánlatukat elkészíteniük, elsődlegesen természetesen a pályázati kiírásban és a dokumentációban írtaknak megfelelően. Általános ajánlat összeállítási útmutató - a fentiekből is láthatóan - véleményünk szerint nem adható, hiszen valamennyi kiírás[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2004. október 4.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 285
Kapcsolódó tárgyszavak:
2. találat: Ajánlatok tartalma
Kérdés: Milyen tartalommal kell az ajánlatot elkészíteni? Van-e hivatalos ajánlati iratminta? Tudnak-e esetleg általánosan elfogadható összeállítási útmutatót adni egy ajánlat összeállítására, vagy ezt a felhívás és dokumentáció szerint tegyék az ajánlattevők? Esetleg vannak-e általánosítható elvek?
Részlet a válaszból: […]teljesítéséhez szükséges pénzügyi és gazdasági, valamint műszaki, illetőleg szakmai alkalmasságát, és az erre vonatkozó igazolásokat az ajánlatban kell megadnia. A Kbt. kizárja, hogy az ajánlattevő ugyanabban a közbeszerzési eljárásban közös ajánlatot tehessen más ajánlattevővel, illetőleg hogy abban más ajánlattevő - a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt - alvállalkozójaként részt vehessen. Az ajánlatban - amennyiben azt az ajánlatkérő az ajánlati felhívásban előírta - meg kell jelölni a közbeszerzésnek azt a részét, amellyel összefüggésben az ajánlattevő harmadik személlyel szerződést fog kötni, e szervezet (személy) meghatározása nélkül, illetőleg az ajánlattevő által a szerződés teljesítéséhez a közbeszerzés[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2004. július 12.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 150
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: ,