Keresés eredménye

A találat a megadott ajánlattevő távolléte tárgyszóra
Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!
A találat: Eredményhirdetés a nyertes ajánlattevő távollétében
Kérdés: A 481-es kérdésre adott válaszukat továbbgondolva, mi történik akkor, ha a nyertes ajánlattevő nem jelenik meg az eredményhirdetésen? Ha a törvény szövegét szó szerint értelmezzük, akkor nincs módja az ajánlatkérőnek más módon beszerezni a tájékoztatóban közzéteendő információt a vállalkozási formáról. Az ajánlatkérő mit írjon ilyenkor a tájékoztatóba, és mit fog szólni ehhez a Közbeszerzési Értesítő szerkesztősége?
Részlet a válaszból: […]kötelező -, és még az eredményhirdetésen sem jelenik meg, akkor nem sikerül megszerezni az áhított információt. A fiaskó kiküszöbölhető oly módon, hogy az ajánlatkérő kapcsolatba lép az ajánlattevővel, és tekintettel a hiányzó információra, faxon rövid nyilatkozatot kér a fenti kérdésben. Nem térhet ki egy törvény minden egyes részletkérdésre, ezért van szükség az ajánlatkérők kreatív hozzáállására, amelynek során megoldják a hasonló helyzeteket. Ellenkező esetben a Közbeszerzési Értesítő szerkesztősége hiányolni fogja az információt, és felesleges köröket kell futni egy olyan[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2005. április 4.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 564
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: ,