Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott átvételi határidő tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: Dokumentáció átvételének határideje

Kérdés: Mi indokolja, hogy a közbeszerzési eljárások során a dokumentáció átvételének határideje azonos legyen az ajánlattételi határidő lejártával, órára megegyezően?
Részlet a válaszból: […]részvétel feltétele. A (3) bekezdés alapján - a fentieken kívül - az ajánlatkérő köteles gondoskodni arról is, hogy a dokumentáció az ajánlati felhívást tartalmazó hirdetmény közzétételének napjától kezdve az ajánlattételi határidő lejártáig rendelkezésre álljon. A fenti rendelkezés azt mondja ki, hogy a dokumentációnak az ajánlattételi határidő lejártáig rendelkezésre kell állnia. A Kbt. nem ad határidőt a dokumentáció átvétele vonatkozásában, az ajánlattevőkre bízza azt, hogy a dokumentációt mikor veszik át, hiszen azt valamennyi ajánlattevőnek magának kell megítélnie, hogy egy adott pályázaton való részvételre milyen időtartam alatt képes felkészülni. A "rendelkezésre[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2005. január 24.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 437
Kapcsolódó összes tárgyszó: ,