Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

2 találat a megadott egybeszámítás módja tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdéseket időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

1. találat: Egybeszámítás kérdései a szakképzési centrumoknál

Kérdés: Ha a szakképzési centrumoknak tagintézményenként kell egybeszámítaniuk, van-e lehetőség arra, hogy az egyik tankerületen belül intézményenként történjen az egybeszámítás, és akkor a tankerületnek nem kellene sok esetben közbeszerezniük?
Részlet a válaszból: […]feloldást a Kbt. a tankerületek intézményei esetében, bár a korábbiakban ez a megoldás nem volt példa nélküli, nincs arra jogszerű lehetőség, hogy az ajánlatkérő az alábbi szabályt analógiaként alkalmazva ne számítsa egybe egy tankerület intézményeinek közbeszerzését ebből az okból.A Kbt. 19. §-ának (6) bekezdése szerint a (2) bekezdést a külképviseletek számára történő beszerzéskor külképviseletenként, a szakképzésért és felnőttképzésért felelős miniszter által fenntartott szakképzési centrumok esetében tagintézményenként, az országgyűlési képviselőcsoportok törvény alapján biztosított működési és ellátási kerete terhére lefolytatandó[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2018. november 7.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 4274
Kapcsolódó tárgyszavak: ,

2. találat: Egybeszámítás módja több szervezet, egy ajánlatkérő esetén

Kérdés: 15 iskola felújítása (nyílászárócsere, tatarozás, festés stb.) a beszerzés tárgya. Az ajánlatkérő önkormányzat. Mi a becsült érték ebben az esetben? Milyen módon számítok egybe?
Részlet a válaszból: […]szolgáltatásmegrendelésnek minősülnek-e a CPV-kódok alapján. Ezt követően az építési beruházásnak, illetve a szolgáltatásnak minősülő munkák értékét kell külön-külön egybeszámítani. A beszerzés becsült értékét az építési beruházási és a szolgáltatásmegrendelési "csomag" értéke együtt adja ki. A közbeszerzési eljárást
A kérdésre adott teljes válasz megjelenítéséhez válasszon a jobb oldali lehetőségek közül,
az Így olvashatja a teljes választ...
...ha előfizetőnk jelentkezzen be felhasználónevének és jelszavának megadásával
illetve
...ha látogató elküldjük e-mailen önnek a választ, ekkor munkhelyi e-mail címének megadásával indíthatja el a folyamatot*
* ingyenes választ évente csak egyszer küldünk.[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2005. augusztus 1.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 719
Kapcsolódó tárgyszavak:
Kapcsolódó összes tárgyszó: ,