Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott hozzáférés dokumentációhoz tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: Hozzáférés a dokumentációhoz

Kérdés: A Kbt. alapján a dokumentációnak az ajánlattételi határidő végéig rendelkezésre kell állnia. Ez azt jelenti, hogy eddig a napig lehet megvásárolni? Ha az utolsó napon megvásárolják, mikor dolgozza ki és állítja össze az ajánlattevő az ajánlatát stb.?
Részlet a válaszból: […]"ezzel megakadályozható, hogy az ajánlatkérő a dokumentáció rendelkezésre állását indokolatlanul rövid időben állapítsa meg, az ajánlattevők (illetve a közbeszerzési eljárás) eredményességét veszélyeztetve." Az indokolás hivatkozik arra is, hogy a dokumentáció megküldésének kérése akkor tekinthető ésszerű időben történtnek, ha legalább három nappal az ajánlattételi határidő lejárta előtt kérték. A Kbt. 54. §-ának (2) bekezdése szerint az ajánlatkérő köteles megadni az ajánlati felhívásban a dokumentáció rendelkezésre bocsátásának határidejét[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2004. május 3.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 25
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: ,