Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

EU-s hirdetmények "feladója"

Szöveg nagyítása Szöveg kicsinyítése Nyomtatás
A válaszadás időpontja: 2004. október 18. (Közbeszerzési Levelek 13. szám, 306. kérdés)

Olvasói kérdés Mi számít az EU hivatalos lapjában történő feladásnak? Az ajánlatkérő általi feladás, avagy a Szerkesztőbizottság általi feladás? Kinek kell feladnia a hirdetményt?

ÍGY OLVASHATJA A TELJES VÁLASZT...
ha nem előfizetőnk a teljes választ elküldjük e-mailen évente egyszeri alkalommal
...ha látogató: elküldjük e-mailen*
*ingyenes választ
évente csak egyszer küldünk.
Válasz (részlet): […]érteni, amely hirdetményt az említett jogszabályhely (5) bekezdése szerint a Közbeszerzések Tanácsa ad fel. Ezt a napot egyben a Közbeszerzések Tanácsának kell tudnia igazolni. Mindez vonatkozik a különös közbeszerzési eljárásokra is - Kbt. 184. §-ának (1) és (5) bekezdése -, ahol pontosan ugyanazt a szabályozást ismétli meg a törvény. Ennek értelmében, akár klasszikus, akár közszolgáltató ajánlatkérőről is legyen[…]

Figyelmébe ajánljuk

Versenyszférában tevékenykedő, ajánlattevőként szereplő fél, ha elnyer egy uniós támogatást, milyen szabályok vonatkoznak rá egy adott közbeszerzési eljárásban?

Tovább a teljes cikkhez

EU-s székhelyű 10 százalék feletti alvállalkozó bevonása esetén a kizáró okok igazolásával kapcsolatban kérjük, hogy határozzák meg, milyen igazolások benyújtására van szükség! Kérjük, hogy a közjegyző előtt tett cégszerű nyilatkozatának formai előírásaira...

Tovább a teljes cikkhez

A Közbeszerzési Értesítő és az EKR hirdetményei között milyen átfedés van? Mi jelenik meg továbbra is a Közbeszerzési Értesítőben, és mi az, ami az EKR-ben?

Tovább a teljes cikkhez

A 34/2004. Korm. rendelet 6. §-ának (6) bekezdése szerint a meghatalmazottnak kell-e nyilatkoznia képviseleti jogosultságról?

Tovább a teljes cikkhez

Ha nem találta meg amit keresett indítson új keresést

Kérdésfeltevés Kérdésfeltevés Nyomtatás Főoldalra Nyomtatás Nyomtatás A lap tetejére A lap tetejére