Keresés eredménye

A találat a megadott ajánlati biztosíték kiegészítése tárgyszóra
Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!
A találat: Ajánlati biztosítékkal kapcsolatos DB-határozat
Kérdés: 2008-ban az 1591. számú kérdésre adott válaszban (ajánlati biztosíték mint pótoltatható hiány) hivatkoznak rá, hogy a Döntőbizottság határozatában kifejtette, hiánypótlás esetén az ajánlati biztosíték befizetése pótlólapon is lehetséges. Sőt kiegészítése is lehetséges. Milyen számon található(k) a határozatok? (Az adatbázisban ilyen tárgykörű határozatot nem találtunk.)
Részlet a válaszból: […]részletben történő teljesítése nem felelt volna meg a kiírás feltételének, ugyanis erre vonatkozóan ("egy összeg" - "több részösszeg") kifejezett előírást az ajánlati felhívás, illetve a dokumentáció nem tartalmazott. Az ajánlat érvényességét - a Döntőbizottság megítélése szerint - az a körülmény sem befolyásolta érdemben, hogy a nyertes ajánlattevő nem mind a két részösszeg tekintetében ismételte meg a dokumentáció bankgaranciára vonatkozó tartalmi előírását. A becsatolt 38 000 000 forint összegre kiállított bankgarancia ugyanis tartalmilag megfelelt a kiírás feltételének, a kiegészítő összegre vonatkozó nyilatkozat meg egyértelműen visszautalt a bankgarancia tartalmára, az abban foglaltak érvényességére, illetve arra, hogy az ott vállalt kötelezettségek[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2010. június 7.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 2354
Kapcsolódó tárgyszavak:
Kapcsolódó összes tárgyszó: