Keresés eredménye

A találat a megadott ajánlattétel megtagadása tárgyszóra
Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!
A találat: Eljárás ajánlattétel megtagadása esetén
Kérdés: Mi a teendő abban az esetben, ha az ajánlattételre felkért ajánlattevő nem ad ajánlatot, és ezt telefonon jelzi? Lehet-e azonnal másik pályázót felkérni ajánlattételre, avagy meg kell várni a beadási időt, esetleg rögtön új eljárást indítani. Lehetséges-e legalább három beadott ajánlat beérkezése érdekében öt ajánlatkérés (felhívás) kiküldése?
Részlet a válaszból: […]írásban jelzik ajánlatkérőnek. Abban az esetben, ha a második fordulóban sincs elég - azaz három - ajánlat, ez nem okozhat gondot ajánlatkérőnek, hiszen a Kbt. 300. §-ának (1) bekezdése alapján a benyújtott ajánlat, illetőleg ajánlatok alapján bírálhat, tehát nincs szükség harmadik szakaszra. [A Kbt. 300. §-ának (1) bekezdése értelmében, ha a 299. § (1) bekezdésének b) pontja vagy (2) bekezdésének a) pontja szerinti esetben nem nyújtott be legalább három ajánlattevő ajánlatot, akkor az ajánlatkérő - az ajánlatok felbontása nélkül -[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2005. április 4.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 557
Kapcsolódó tárgyszavak:
Kapcsolódó összes tárgyszó: