Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott anyacég referenciája tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: Anyacég referenciájának elfogadása

Kérdés: Külföldi cég magyar fióktelepe lehet ajánlattevő a közbeszerzési törvény szerint. Ilyen esetben az anyacég referenciáit vagy egyik alkalmassági tényezőit a fióktelep szerepeltetheti-e ajánlatában, vagy csak abban az esetben tehet úgy, ha a külföldi anyacég "közös ajánlattevő"-ként vagy 10 százalék feletti alvállalkozóként nevesítve szerepel az ajánlatban?
Részlet a válaszból: […]következők szerint: ha a közös ajánlattételi lehetőséget megengedő felhívás (hirdetmény) úgy rendelkezik, hogy közös ajánlattétel esetén az ajánlatkérő elfogadja azt, hogy csak az egyik ajánlattevő rendelkezik a felhívásban megkövetelt referenciával, és az anyacég szerepelhet közös ajánlattevőként, avagy esetleg alvállalkozóként (ha erre a felhívás lehetőséget ad az előzőekkel azonos referenciafeltételek mellett), akkor szerepeltetheti az ajánlatban a külföldi anyacég referenciáit az ajánlattevő. A fentieken túli[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2005. július 11.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 710
Kapcsolódó tárgyszavak:
Kapcsolódó összes tárgyszó: