Keresés eredménye

3 találat a megadott anyagi fedezet tárgyszóra
Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdéseket időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!
1. találat: Anyagi fedezet ismertetésének hiánya
Kérdés: Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásban az ajánlatkérő három ajánlattevőt kért fel ajánlattételre. Az ajánlattételi határidő lejártakor felbontotta az írásos ajánlatokat, de nem ismertette az anyagi fedezetét. Nem jogszerűtlen ez az eljárás?
Részlet a válaszból: […]jelent kivételt. Mind a hirdetményes, mind a hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásban - tekintettel arra, hogy ezekben az eljárásokban csak a végleges ajánlat benyújtásával, illetve a tárgyalások lezárásával áll be az ajánlati kötöttség - csak a végleges ajánlatok bontásának megkezdésekor kell az anyagi fedezet összegét ismertetni. Tekintettel arra, hogy a Kbt. arról az esetről nem rendelkezik, amikor az ajánlatkérő nem írta elő végleges[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2013. május 29.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 3174
2. találat: Fedezet forrásának megjelölése
Kérdés: A dokumentációban szerepelt egy olyan kitétel, miszerint az ajánlatkérő kijelenti, hogy olyan biztosítékkal rendelkezik, amelynek alapján a teljesítés időpontjában a szerződés teljesítéséhez szükséges anyagi fedezet a rendelkezésére áll. Elegendő ez a nyilatkozat? Nem kell abban megjelölni, hogy a fedezet milyen forrásból, milyen formában áll rendelkezésre?
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2008. június 2.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 1613
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
3. találat: Tárgyalási szabályok, ha az ajánlatok anyagi fedezet szempontjából nem megfelelőek
Kérdés: A Kbt. 254. §-a alapján, ha az ajánlatok nem felelnek meg a rendelkezésre álló anyagi fedezetnek, milyen szabályok (tárgyalás menete, jegyzőkönyvek stb.) vonatkoznak a három legkedvezőbb ajánlatot benyújtott ajánlattevővel lefolytatandó tárgyalásra?
Részlet a válaszból: […]Ha az ajánlatok bírálati szempontja a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás, és a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást két vagy több érvényes ajánlat azonos összegben tartalmazza, az azonos ellenszolgáltatást tartalmazó, ha pedig az ajánlatok bírálati szempontja az összességében legelőnyösebb ajánlat kiválasztása, akkor az azonos összpontszámmal értékelt érvényes ajánlatot benyújtó ajánlattevőket kell tárgyalásra felhívni. A tárgyalásra való felhívást egyidejűleg, írásban kell megküldeni az érintett ajánlattevőknek. A felhívásban az ajánlatkérőnek meg kell adnia - a tárgyalás kezdeményezésének indokát, - a tárgyalás lefolytatásának menetét és - az ajánlatkérő által előírt alapvető szabályait, valamint - az első tárgyalás időpontját[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2006. május 22.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 1009
Kapcsolódó tárgyszavak: ,