Keresés eredménye

A találat a megadott adókötelezettség tárgyszóra
Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!
A találat: Hatósági tájékoztatás adókötelezettségekről közbeszerzési eljárásokhoz kapcsolódóan
Kérdés: Honnan szerezhetünk tudomást arról, hogy a közbeszerzési eljárásban, illetve az annak alapján kötött megállapodás szerinti helyen milyen adókötelezettségek terhelnek minket? Úgy hallottuk, hogy ezt a közelmúltban szabályozták. Kérdésünk: mikor és milyen vonatkozásban?
Részlet a válaszból: […]ajánlattevőnek a fentiek szerint előterjesztett kérelemhez mellékelnie kell - a kérelemben előadott tényállásra vonatkozó, az adózással összefüggésbe hozható dokumentumokat, - a közbeszerzési eljárást megindító felhívást, - a képviseleti jog igazolását, valamint - a díj megfizetésének igazolását. A kérelmet és mellékleteit írásban, magyar nyelven kell előterjeszteni, és fontos, hogy az a benyújtását követően nem vonható vissza. Lényeges, hogy a rendelet értelmében a tájékoztatás nem minősül szakhatósági állásfoglalásnak, továbbá konkrét adójogviszonnyal kapcsolatos eljárásban a tájékoztatás nem minősül adóhatósági döntésnek, illetve joghatás kiváltására alkalmas adóhatósági intézkedésnek. A tájékoztatás emellett nem mentesíti az ajánlattevőt[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2007. június 4.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 1349
Kapcsolódó tárgyszavak: , ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: , ,