Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott egyéb módon meg nem felelés tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: Ajánlat "egyéb módon meg nem felelése" a gyakorlatban

Kérdés: Tudnának ismertetni a Kbt. 88. § (1) bekezdésének f) pontja szerinti érvénytelenségi okkal kapcsolatos néhány gyakorlati tapasztalatot?
Részlet a válaszból: […]ajánlatkérői elvárásoknak, konkrétan, ha egy gép teljesítménye kisebb, vagy a helyfoglalási mérete nagyobb, mint amit ajánlatkérő előírt; - a szerződési feltételek körében előfordulhat, hogy ajánlattevő alacsonyabb kötbért vállal, mint amit ajánlatkérő kötelezően előírt; - ugyancsak a szerződési feltételek körében előfordulhat, hogy ajánlattevő rövidebb jótállási időt vállal, mint a kiírásban meghatározott, vagy erre egyáltalán nem tesz ajánlatot; - a szerződéstervezethez módosító javaslatokat fűz, miközben ajánlatkérő nem engedett eltérést az általa kiadott szerződési feltételekhez vagy szerződéstervezethez képest; - ajánlattevő nem vállalja el a teljesítési határidőt. [A teljesség érdekében a Kbt. 88. §-ának (1) bekezdés a)-h) pontjai szerint az ajánlat érvénytelen, ha - azt az ajánlati felhívásban meghatározott ajánlattételi határidő lejárta után nyújtották be; - az ajánlattevő a biztosítékot nem vagy nem az előírtaknak megfelelően bocsátotta rendelkezésre; - az ajánlattevő, illetőleg alvállalkozója nem felel meg az összeférhetetlenségi követelményeknek (Kbt. 10. §-a); - az ajánlattevőt, illetőleg alvállalkozóját az eljárásból kizárták; -[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2006. december 18.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 1193
Kapcsolódó összes tárgyszó: , ,