Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

2 találat a megadott fedezetkezelés tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdéseket időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

1. találat: Új előírás fedezetkezelésre

Kérdés: A Magyar Államkincstár általi fedezetkezelés a kisebb-közepes projektek esetén csak fél évig volt előírva 2010-ben. Van-e a fedezetkezeléssel kapcsolatban olyan újabb előírás, amit az építtetőnek figyelembe kell venni a közbeszerzési munkák kivitelezése során, illetve amit saját magának kell biztosítania?
Részlet a válaszból: […]szabályok alapján az ajánlatkérőnek fedezetkezelőt kellett igénybe vennie, így ettől a szabályozás módosulása miatt sem tekinthet el a későbbiekben, tehát a teljesítés szakaszát fedezetkezelő közreműködésével kell lebonyolítania.
A kérdésre adott teljes válasz megjelenítéséhez válasszon a jobb oldali lehetőségek közül,
az Így olvashatja a teljes választ...
...ha előfizetőnk jelentkezzen be felhasználónevének és jelszavának megadásával
illetve
...ha látogató elküldjük e-mailen önnek a választ, ekkor munkhelyi e-mail címének megadásával indíthatja el a folyamatot*
* ingyenes választ évente csak egyszer küldünk.[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2011. január 10.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 2578
Kapcsolódó tárgyszavak:

2. találat: Fedezetkezelés az építési beruházásoknál

Kérdés: Kérem, foglalják össze röviden, mit jelent a "fedezetkezelés" építési beruházások esetében?
Részlet a válaszból: […]tartozó 90 millió forint értékhatárt elérő vagy azt meghaladó értékű (az építési koncesszió és a köz- és magánszféra együttműködése keretében megvalósuló - PPP - beruházás kivételével) építőipari kivitelezési tevékenység megvalósítása esetén kötelező - Rendelet 17. § (2) bekezdésének a) pontja szerinti építőipari kivitelezési tevékenység. A közbeszerzési törvény hatálya alá nem tartozó, de a közbeszerzési törvény szerinti közösségi értékhatárt elérő vagy azt meghaladó értékű építőipari kivitelezési tevékenység esetén fedezetkezelő bevonása nem kötelező, azaz a Kincstár az építtető és fővállalkozó kivitelező választása alapján látja el az építtetői fedezetkezelői feladatokat - Rendelet 17. § (2) bekezdésének b) pontja szerinti építőipari kivitelezési tevékenység. Az építtetői fedezetkezelői tevékenység keretében a Kincstár főbb feladatai az alábbiak: - fedezetkezelői szerződést köt az építtetővel, és számára fedezetkezelői számlát nyit, kezeli a fedezetkezelői számlán tartott összeget, tájékoztatja az építtetőt a fedezetkezelői[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2010. április 26.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 2318
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: ,