Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

2 találat a megadott alvállalkozó adatai tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdéseket időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

1. találat: Nevesített alvállalkozó "kezelése" az ajánlatban

Kérdés: Ajánlattevőként az EEKD II. rész D pontjának kitöltésekor alvállalkozót kívánok igénybe venni, és már ismert az egyik alvállalkozó, de nem igazol alkalmasságot, nem kapacitást biztosító alvállalkozó, csak a teljesítésben fog részt venni. Ebben a pontban elegendő csak a nevét, címét feltüntetni, nem kell gazdasági szereplőként felvenni, vagy nem szükséges tőle nyilatkozat, és EEKD-t sem kell neki kitölteni?
Részlet a válaszból: […]esetében köteles az ajánlattevő. Erendelkezés a) pontja szerint az ajánlatkérő az (1) bekezdésben meghatározott információkon kívül kérheti, hogy az ajánlattevő vagy a részvételre jelentkező a formanyomtatványon tüntesse fel az ajánlat vagy részvételi jelentkezés benyújtásakor már ismert alvállalkozókat, amelyeknek a kapacitásaira nem támaszkodik. (...)Nevesített alvállalkozó esetében elegendő az alvállalkozót nevesíteni, amennyiben így dönt az ajánlattevő, és valóban tisztában van azzal a gazdasági szereplővel, akit bevon az eljárásba. Nem szükséges tehát rögzíteni[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2021. november 10.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 4799

2. találat: 10 százalék alatti alvállalkozók nevének és címének megjelölése az ajánlatban

Kérdés: A 10 százalékot meg nem haladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozók nevét és címét meg kell-e jelölni az ajánlatban?
Részlet a válaszból: […]vagy megnevezés, székhely szerint), valamint a közbeszerzésnek/szerződésnek azt a részét és százalékos arányát, amelynek teljesítésében részt vesznek, - az erőforrást nyújtó szervezetet, és azon alkalmassági követelményt, amelynek igazolásához a szervezet erőforrást ad, - továbbá a 10 százalék alatti alvállalkozót akkor, ha az ajánlattevő alkalmassága igazolásához 10 százalék alatti alvállalkozót vesz igénybe - a)-d) pontok. A d) pont - fenti negyedik bekezdés - szerinti esetben tehát, azaz ha az ajánlattevő 10 százalék[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2011. április 26.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 2662
Kapcsolódó tárgyszavak: ,