Keresés eredménye

4 találat a megadott ajánlati dokumentáció tárgyszóra
Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdéseket időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!
1. találat: Ajánlati dokumentáció "közzététele"
Kérdés: Az ajánlati dokumentáció harmadik fél részére csak korlátozottan adható ki általam mint ajánlattevő által. A munkavállalóm vagy a cégemnél megbízási jogviszonyban tevékenykedő személy/cég ilyen szempontból harmadik félnek minősül?
Részlet a válaszból: […]megismerése az ajánlat elkészítéséhez. Nem kifogásolható tehát az ajánlatkérő részéről az sem, ha az ajánlattétel érdekében információt osztott meg az ajánlatkérő alvállalkozóival, erőforrást nyújtó szervezeteivel, nem töltheti fel azonban saját honlapjára, és egyéb módon sem hozhatja nyilvánosságra a dokumentációt.[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2015. január 14.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 3552
Kapcsolódó tárgyszavak:
2. találat: Ajánlattételi dokumentáció és felhívás eltérése
Kérdés: Az ajánlattételi dokumentációban foglaltak részben eltérnek a felhívástól. Melyik dokumentumot kell figyelembe venni az ajánlat elkészítésekor?
Részlet a válaszból: […]minimumkövetelményeken kívüli - egyes elvárások, ajánlati elemek részletes szabályait a dokumentációban meghatározni, de ezek nem járhatnak azzal, hogy olyan személy (szervezet), amely az ajánlati felhívás alapján ajánlatot tehetne, alvállalkozó vagy erőforrást nyújtó szervezet lehetne, a dokumentáció szövegére tekintettel erre nem lenne képes. A (4) bekezdés alapján, ha az ajánlatkérő a dokumentáció rendelkezésre bocsátását követően észleli, hogy a dokumentáció valamely eleme eltér az ajánlati felhívástól vagy a közbeszerzési törvény rendelkezésétől, illetőleg a dokumentáció az ajánlati felhívás valamely elemével kapcsolatban a (3) bekezdésben foglaltakon túl többletelőírást tartalmaz, köteles az 56. § (2) bekezdése[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2010. szeptember 20.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 2473
3. találat: Dokumentációkészítési kötelezettség
Kérdés: Kötelező-e ajánlati dokumentációt készíteni? Vannak-e olyan beszerzések, ahol nem?
Részlet a válaszból: […]vizsgálja, azaz amelyeknél a hamis nyilatkozattételnek relevanciája van. Az ajánlatkérő által összeállított dokumentációnak az ajánlati felhívás (hirdetmény) közzététele napjától rendelkezésre kell állnia, azaz átvehetőnek kell lennie. Az ajánlatkérőnek a felhívásban kell megadnia, hogy a dokumentációt milyen feltételekkel (például díj ellenében vagy ingyenesen), pontosan hol és mettől meddig lehet átvenni. Az ajánlatkérő előírhatja azt is, hogy a dokumentáció átvétele nélkül ajánlattevő nem vehet részt[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2010. április 26.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 2304
4. találat: Szerződéstervezet aláírása
Kérdés: Mennyire jogszerű az ajánlati dokumentációban becsatolt szerződéstervezet aláírását az ajánlattevőtől megkövetelni?
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2004. november 2.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 326
Kapcsolódó tárgyszavak: ,