Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott B melléklet tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: "B" melléklet szükségessége részajánlat kérése esetén

Kérdés: Részajánlat kérése esetén kötelező-e a B mellékletben feltüntetni a részeket, vagy lehet a beszerzés tárgyánál, mennyiségénél felsorolni (például konyha élelmiszer-ellátására kiírt eljárásnál sok terméket sorolnak fel, esetenként 80-100-at), kell-e a B melléklet, illetve ezáltal a CPV-szám feltüntetése (termékek szónál a kenyéren át a húsfélékig)?
Részlet a válaszból: […](részeire) történő ajánlattételt, akkor elő kell írnia - az "Egyéb információk" körében -, hogy a közbeszerzés tárgyának mely részeire (elemeire) lehet részajánlatot tenni. Ugyanakkor a B melléklet nem kapott külön jelzést arra vonatkozólag, hogy a közzétételhez nem kellene feltétlenül kitölteni. (Erre vonatkozó jelzés található például a B. melléklet 1.2. pontjánál.) Javasoljuk tehát - amennyiben szükség van rá - a VI. 4. Egyéb információk között az egyes tárgykörök feltüntetését, ugyanakkor[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2004. október 18.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 310
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: ,