Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

2 találat a megadott bankszámla-információ tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdéseket időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

1. találat: Pénzintézeti igazolás szükségessége megszűnt bankszámla vonatkozásában

Kérdés: Banki igazolást kell csatolnom attól a pénzintézettől, melynél a számlám a felhívás dátumánál hat hónappal korábban megszűnt?
Részlet a válaszból: […]hogy a megelőző kétéves időszakra vonatkozóan, az összes bankszámlája tekintetében csatoljon pénzintézeti igazolást az ajánlattevő, akkor a megszűnt bankszámlákra is be kell szerezni az igazolásokat. Amennyiben csak az "élő" bankszámlákra vonatkozóan támasztott az ajánlatkérő ilyen elvárást, akkor a menet közben megszűntekről elegendő az ajánlattevőnek nyilatkoznia. Amennyiben nincs erre vonatkozóan konkrét[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2015. január 14.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 3561

2. találat: Eljárás bankszámlaszámot nem tartalmazó cégnyilvántartás esetén

Kérdés: Egyik ajánlattevő a német jogrend szerinti cégkivonatot és annak magyar nyelvű fordítását kívánja ajánlatához csatolni, amely nem tartalmazza az ajánlattevő által vezetett bankszámlák információit. Megfelelő-e, ha a cégkivonatban meghatározott cég nevével és székhelyével azonosítva, a bankszámlát vezető bank ajánlati dokumentáció szerinti tartalmú nyilatkozatát csatoljuk ajánlatunkhoz, továbbá egy ajánlattevői nyilatkozatot, amelyben ennek okát megmagyarázzuk?
Részlet a válaszból: […]cégkivonatot kell csatolni. A bankszámlákkal és a számlavezető pénzintézetekkel kapcsolatban az ajánlati felhívás VI.3.11.7.) pontja szerint az ajánlattevőnek és a 10 százalék feletti alvállalkozónak nyilatkoznia kell a számlavezető pénzintézeteiről. Ennek alapján a bankszámlákat nem tartalmazó cégkivonat
A kérdésre adott teljes válasz megjelenítéséhez válasszon a jobb oldali lehetőségek közül,
az Így olvashatja a teljes választ...
...ha előfizetőnk jelentkezzen be felhasználónevének és jelszavának megadásával
illetve
...ha látogató elküldjük e-mailen önnek a választ, ekkor munkhelyi e-mail címének megadásával indíthatja el a folyamatot*
* ingyenes választ évente csak egyszer küldünk.[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2008. október 13.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 1734
Kapcsolódó tárgyszavak: ,