Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

2 találat a megadott banki információ tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdéseket időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

1. találat: Pénzintézeti igazolás szükségessége megszűnt bankszámla vonatkozásában

Kérdés: Banki igazolást kell csatolnom attól a pénzintézettől, melynél a számlám a felhívás dátumánál hat hónappal korábban megszűnt?
Részlet a válaszból: […]hogy a megelőző kétéves időszakra vonatkozóan, az összes bankszámlája tekintetében csatoljon pénzintézeti igazolást az ajánlattevő, akkor a megszűnt bankszámlákra is be kell szerezni az igazolásokat. Amennyiben csak az "élő" bankszámlákra vonatkozóan támasztott az ajánlatkérő ilyen elvárást, akkor a menet közben megszűntekről elegendő az ajánlattevőnek nyilatkoznia. Amennyiben nincs erre vonatkozóan konkrét[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2015. január 14.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 3561

2. találat: Banki információk a cégkivonatban

Kérdés: A felhívás szerint az ajánlattevő valamennyi cégkivonatban feltüntetett és fel nem tüntetett bankszámlája vonatkozásában csatolni kell a pénzügyi intézmény felhívásban meghatározott nyilatkozatát. Kérdéseink: 1. Hogyan ellenőrizhető az ajánlatkérő által, hogy az ajánlattevőnek van olyan bankszámlája, amelyet a cégkivonat nem tartalmaz? 2. Egyáltalán, hogyan lehetséges az, hogy a cégkivonat ne tartalmazza a bankszámlaszámot, az azt vezető pénzintézetet, hiszen tudomásunk szerint a bank annak megnyitását közvetlenül jelenti a cégbíróságnak, amely azt hivatalból jegyzi be a cégadatok közé?
Részlet a válaszból: […]lekérve a cég adatait, ezzel ellenkező következtetésre jut. Ebben az esetben egyrészt érdemes az ajánlatkérőnek felhívnia az ajánlattevő figyelmét, hogy az esetleges változásbejegyzési kérelmet is juttassa el hozzá, másrészt, amennyiben bármilyen egyéb változás, például új bankszámla nyitása történik, arról tájékoztassa az ajánlatkérőt. Természetesen mindezt az ajánlattevőnek anélkül is meg kell tennie, hogy erre külön felhívnák a figyelmét, hiszen az ajánlattevő adataiban beálló változást az eljárás során is köteles az ajánlatkérő[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2008. november 3.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 1744
Kapcsolódó tárgyszavak: ,