Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott elektronikus feladás tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: Közzétételi díj megfizetésének igazolása elektronikus feladás esetén

Kérdés: Elektronikus úton történő feladás (e-mail) esetében hogyan igazolható a közzétételi díj megfizetése, ha a fizetés átutalással történik?
Részlet a válaszból: […]értelmében elektronikus úton történő beküldés esetén a kérelemhez mellékelni kell a szerkesztési és ellenőrzési díj befizetését igazoló postai vagy banki átutalási bizonylat képét, amelyet elektronikus aláírással kell ellátni. Az előbbiekben ismertetett szabályozás hatálybalépéséig a hirdetmények közzétételére irányuló kérelmek és hirdetmények elektronikus úton történő benyújtása a Szerkesztőbizottság által nyújtott szolgáltatás igénybevételével vagy a kérelem minősített elektronikus aláírással való ellátásával történik. Az első alkalommal történő igénybevételt megelőzően a kérelmezőnek a Szerkesztőbizottság előtt személyesen kell igazolnia képviseleti jogosultságát, kivéve ha a kérelem minősített elektronikus aláírással van ellátva.[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2004. július 26.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 190
Kapcsolódó tárgyszavak: , ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: , ,