Végelszámolás, csődeljárás, felszámolási eljárás hatálya alatt állás igazolása

Kérdés: A kizáró okok körében a Kbt. 60. § (1) bekezdésének a) pontjáról ki állít ki igazolást? A kiállított igazolás meddig érvényes?
Részlet a válaszából: […] ...úton is beszerezhető. A cégkivonat közokirat.Szintén közokirati formában juthatunk hozzá a cégkivonathoz az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és Cégnyilvántartási Szolgálatánál (Budapest V. ker., Nádor utca 32.). A kivonatot a Szolgálatnál rendelkezésre...[…]
Tovább a válaszhoz Válaszadás: 2004. június 28.

Tanúsítványinformáció

Kérdés: "Ajánlatkérő köteles elfogadni az Európai Unió más tagállamában bejegyzett szervezettől származó egyenértékű tanúsítványt..." Honnan lehet értesülni arról, hogy melyek az egyenértékű tanúsítványok?
Részlet a válaszából: […]

A kérdésre a Magyar Szabványügyi Testület adhatja meg a választ.

[…]
Tovább a válaszhoz Válaszadás: 2004. május 17.

Internethasználat a közbeszerzésben

Kérdés: A közbeszerzés.hu honlapon több nap késéssel jelennek meg a Közbeszerzési Értesítő számai. Ha rövidülnek a határidők, akkor le kell mondanunk az internethasználatról?
Részlet a válaszából: […] ...még nem ismertek, az bizonyára hasonlóan működik majd, mint a TED, így az érdekeltek az interneten továbbra is elérhetik a szükséges információkat.A 2004. május 1-jén hatályba lépő 34/2004. Korm. rendelet 1. §-a – a fenti Kbt. rendelkezéshez kapcsolódva –...[…]
Tovább a válaszhoz Válaszadás: 2004. május 17.
1
81
82