Keretszerződés tartalma központosított közbeszerzéseknél

Kérdés: Van-e kötelező előírás arra, hogy a központosított közbeszerzési eljárásban milyen tartalommal kell megkötni a megállapodást?
Részlet a válaszából: […] ...a 168/2004. Korm. rendelet 24. §-ának (1) bekezdése rendezi. E szerint a központi közbeszerzési eljárás eredményeképpen megkötött keretszerződésnek – amely legfeljebb négy évre köthető – a következőket kell tartalmaznia: a közbeszerzés tárgyának...[…]
Tovább a válaszhoz Válaszadás: 2004. július 26.

Szállító a központosított közbeszerzésben

Kérdés: Ki tekintendő szállítónak a központosított közbeszerzésben?
Részlet a válaszából: […]

A 168/2004. Korm. rendelet 3. §-ának h) pontja alapján szállító a központosított közbeszerzésben az az ajánlattevő, akivel a központosított közbeszerzési rendszer keretén belül lefolytatott eljárás eredményeképpen szerződést, illetve keretszerződést kötnek.

[…]
Tovább a válaszhoz Válaszadás: 2004. július 12.

Központosított termékkörök keretszerződései

Kérdés: A 2004. május 1-jei fordulónap érint-e és ha igen, milyen mértékben a Miniszterelnöki Hivatal Központi Szolgáltatási Főigazgatósága által már megkötött keretszerződéseket, illetve azok végrehajtását a központosított termékkörök tekintetében?
Részlet a válaszából: […] Fő szabályként a 2004. május 1-jén hatályba lépő Kbt. előírásait a már megkezdett közbeszerzésekre nem kell alkalmazni. Az ezt megelőzően megkezdett közbeszerzésekre tehát a megkezdésekor hatályos közbeszerzési szabályokat kell alkalmazni. Ez vonatkozik a központi...[…]
Tovább a válaszhoz Válaszadás: 2004. május 3.
1
9
10