Közbeszerzési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott ajánlattételi kötelezettség tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: A DBR-be jelentkezés "kockázata"

Kérdés: Részvételre jelentkeztünk a DBR-be, befogadták a jelentkezésünket, de a kereskedelmi vezetőnk elbizonytalanodott, hogy valóban lesz-e olyan termékünk, amire az ajánlatkérőnek szüksége van, illetve nem egyértelmű, mit szeretne majd később beszerezni az ajánlatkérő. Milyen lehetőségeink vannak, amelyek csökkentik a kockázatot? Érdemes-e ennek ellenére a DBR-be belépni?
Részlet a válaszból: […]ajánlatkérő pontosan meghatározni a DBR első részében, csak akkor, amikor már konkrét ajánlatot is vár a felhívására. Így fontos, hogy a gazdasági szereplők, akik/amelyek számára az adott beszerzésitárgy-csoportok (kategóriák) relevánsak, kérjék részvételi jelentkezésüket. A DBR első részében ugyanis elegendő csak termékkategória szinten meghatározni a várhatóan beszerzésre kerülő termékeket, szolgáltatásokat. Ez a meghatározás arra kell, hogy alkalmas legyen, hogy a potenciális ajánlattevők a részvételi jelentkezésüket benyújtsák. A pontos műszaki tartalom közzététele során, mely[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2021. március 10.
Az olvasói kérdés sorszáma a Közbeszerzési Levelek adatbázisban: 4660
Kapcsolódó tárgyszavak: , ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: , ,